Gezi'de Erdoğan'ı Yalanlayan Müezzin Fuat Yıldırım'ın Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Gelişme

2013'te dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne sığınan vatandaşların camide bira içtiklerini ve ayakkabıyla camiye girdiklerini söylemişti. Bu iddia uzunca bir süre konuşulmuştu.

Gezi'de Erdoğan'ı Yalanlayan Müezzin Fuat Yıldırım'ın Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Gelişme

2013'te dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne sığınan vatandaşların camide bira içtiklerini ve ayakkabıyla camiye girdiklerini söylemişti.

Bu iddia uzunca bir süre konuşulmuştu.

Bezm-i Alem Valide Sultan Camii müezzini olarak görev yapan Fuat Yıldırım da Erdoğan'ı yalanlayarak camide içki içilmediğini söylemişti.

Yıldırım'ın 'Ben din adamıyım, yalan söyleyemem. Cami içerisinde içki içen ya da elinde içki şişesi olan birini görmedim' sözleri gündem olmuştu.

Başka bir ilçeye sürülen Fuat Yıldırım'ın ise yıllar sonra kronik böbrek rahatsızlığı nedeniyle organ nakli beklediğini öğrenmiştik. İsmail Saymaz da bu yıl Gezi'nin yıl dönümünde Yıldırım'ın Galata’da Arap Camisi’nde göreve devam ettiğini ve haftanın üç günü diyalize girdiği paylaşmıştı.

Daha sonra da Fuat Yıldırım, uzun bir sürenin ardından Nasuh Bektaş ve Nasuh Mahruki'yle buluşarak ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Fuat Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı.

İsmail Saymaz, Fuat Yıldırım'ın böbrek nakli olduğunu ve böbreğini veren kişinin Yıldırım'ın Kur'an kursundan arkadaşı Beyoğlu Makbul İbrahim Paşa Camisi’nde görevli Mahmut Ceyhan olduğunu duyurdu.

Sağlık durumunun iyi olduğunu da ekledi.

Ayrıca Saymaz, yaptığı paylaşıma Mahmut Ceyhan hoca böbreğini Fuat Yıldırım'a vermek için uzun zamandır ısrar ettiğini fakat genç olduğu için Fuat Yıldırım'ın daha önceleri kabul etmediğini de ekledi.

Biz bu habere çok sevindik. Umarız ki en yakın zamanda eski sağlığına tekrar kavuşur. Geçmiş olsun!

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Şimdi Ne Yapıyor? Gezi Parkı Sürecinde Camide İçki İçilmediğini Söyleyen Müezzin Fuat Yıldırım'ın Yaşadıkları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER