Görev Yeri Değiştirildi: Bozkurt'ta Selin Faturası Kaymakama Kesildi

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde Kaymakam Okan Yenidünya'nın görev yeri değiştirildi. Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinde en ağır etkilenen yer Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu.

Görev Yeri Değiştirildi: Bozkurt'ta Selin Faturası Kaymakama Kesildi

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde Kaymakam Okan Yenidünya'nın görev yeri değiştirildi.

s-bbe4d921c007039ba32e9ac6223127e8c086a6
Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinde en ağır etkilenen yer Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. Bozkurt'a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gördüğü manzara karşısında "Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz" demişti. Felaketi yaşayan Bozkurt'ta HES'in patladığı iddiaları tartışılmaya devam edilirken, selin faturası ise ilçe kaymakamı Okan Yenidünya'ya kesildi. Yenidünya'nın görev yeri değiştirilerek Dereli'ye atandı. Bozkurt ilçesine ise Dereli Kaymakamı Murat Atıcı getirildi.

"Yeni kaymakam sele karşı tecrübeli"

s-6e6b4bfceda4f1971e07884f76c2bad9e63c4c
DHA'da yer alan söz konusu haberde Bozkurt'a getirilen Dereli Kaymakamı Murat Atıcı için "sel tecrübesi olan kaymakam" vurgusu yapılarak, "İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla daha önce sel tecrübesi olan Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı, Bozkurt Kaymakamlığı görevine atandı. Bozkut Kaymakamı Okan Yenidünya ise Dereli ilçesi kaymakamlığı görevine getirildi. Elazığ depremi sonrası Kemaliye'de başarılı organizasyon sağlayan ve geçen yıl sel bölgesinde görev yapan Giresun Dereli Kaymakamı Murat Atıcı, selin vurduğu Bozkurt'un yeniden ayağa kaldırılması sürecinde görev yapacak" denildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER