Görkem Sertaç Göçmen’in Tahliyesine Yapılan İtiraz Bir Üst Mahkemece Reddedildi

Bakırköy'de aracını yayaların üzerine süren Görkem Sertaç Göçmen’in tahliye edilmesine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtiraz kararını değerlendiren bir üst mahkeme, delillerin büyük oranda toplanmış olması ve kaçma şüphesi bulunmaması sebebiyle savc

Görkem Sertaç Göçmen’in Tahliyesine Yapılan İtiraz Bir Üst Mahkemece Reddedildi

Bakırköy'de aracını yayaların üzerine süren Görkem Sertaç Göçmen’in tahliye edilmesine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtiraz kararını değerlendiren bir üst mahkeme, delillerin büyük oranda toplanmış olması ve kaçma şüphesi bulunmaması sebebiyle savcılığın itirazını reddetti.

s-77271fef43fd58ef047b463ce56c9624f5e21c
DHA'nın aktardığına göre, Bakırköy’de kız arkadaşıyla tartıştığı sırada kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını süren ve 6 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen tahliye olmuştu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Görkem Sertaç Göçmen’in tahliye edilmesine itiraz etti.

Kaçma şüphesi bulunmaması sebebiyle savcılığın itiraz reddedildi

s-e81f0bf7787a21ede530e33b87f6fc864e5d2c
Başsavcılığın itirazını değerlendiren bir üst mahkeme olan Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi, delillerin büyük oranda toplandığını, sanığın sabit ikametgahta olduğu için kaçma şüphesi olmadığını ve tutuklanmadan beklenen faydanın sağlandığını gerekçe göstererek savcılığın ve şikayetçi avukatların tahliye kararına olan itirazlarını reddetti.

Tahliye olmuştu

Annesi Onu Savunmak İçin Hakimliği Bırakmıştı: Aracını Vatandaşların Üzerine Süren Görkem Sertaç Göçmen Tahliye Oldu - Bakırköy'de 2 Ekim 2018'de kız arkadaşını aracının içerisinde darp eden ve olaya şahit olan vatandaşların tepkisine öfkelenen annesi hakim babası savcı Görkem Sertaç Göçmen'in (22) yargılanmasına bugün devam edimişti. .

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen'in tahliyesine karar verilmişti

s-580434dae669712bea6af56172d65952be7bf7

Görkem Sertaç Göçmen'in tahliye edilmesi sosyal medyada tepkilere neden olmuştu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER