Gözlerden Kaçmasın! Kanal İstanbul'a Devlet Garantisi Verildi

Dün gece Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kanal İstanbul ilgili ihalelere devlet garantisi verildi. Dün gece Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alındı, İstanbul Sözle.

Gözlerden Kaçmasın! Kanal İstanbul'a Devlet Garantisi Verildi

Dün gece Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kanal İstanbul ilgili ihalelere devlet garantisi verildi.

s-da54353f35efdc6d612e10bbd55dc500b23f39
Dün gece Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alındı, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkıldı.Kararlardan biri de "Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanun"a geçici madde eklenmesi oldu.Eklenen maddeye göre 15.03.2020 tarihinden sonra yapılan ihalelere devlet garantisi veriliyor. Kanal İstanbul projesinin de bu kapsamda olduğu belirtiliyor.

Sosyal medyada konuya ilişkin paylaşımlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Merkez Bankası'nda Deprem: Naci Ağbal Görevden Alındı! - Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden Çekildi! - Naci Ağbal: 'Görevden Alınmam Nedeniyle Şükranlarımı Sunuyorum'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER