Gülistan Doku'yu Arama Çalışmaları Yeniden Başladı

Tunceli'de 5 Ocak'ta kaybolan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü'nde yeniden arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Gülistan Doku'nun bulunması amacıyla Tunceli Valiliği koordinesinde bugün başlatılan arama çal.

Gülistan Doku'yu Arama Çalışmaları Yeniden Başladı

Tunceli'de 5 Ocak'ta kaybolan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü'nde yeniden arama çalışması başlatıldı.

s-3527602e35306ec5220c3fb2e7e8af6ecd63af
Edinilen bilgiye göre, Gülistan Doku'nun bulunması amacıyla Tunceli Valiliği koordinesinde bugün başlatılan arama çalışmalarına Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığından 8 personel, 14 dalgıç ve 11 su üstü kurtarma personeli, Deniz kuvvetleri Komutanlığından 5 kişi, Emniyet Genel Müdürlüğü su altı arama kurtarma biriminden 4 ve Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'ndan (JÖAK) 3 personel katılıyor.Teknik ekiplere, ilde görevli AFAD, emniyet ve jandarma personeli de destek veriyor.Baraj gölünün tamamında sürdürülen arama çalışmalarında, 8 bot, 3 su altı arama robotu ve bir taramalı sonar cihazı kullanılıyor.

Neler yaşanmıştı?

Gülistan Doku'nun Oturma Eylemine Başlayan Anne ve Ablası Gözaltına Alındı - Tunceli Valiliği'nden Gülistan Doku Açıklaması: 'Çalışmalardan Maalesef Bir Sonuç Alınamamıştır'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER