Günlerdir Aranan Hatice Tusu'nun Erkek Arkadaşı Tarafından Katledildiği Ortaya Çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu'nun cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu.

Günlerdir Aranan Hatice Tusu'nun Erkek Arkadaşı Tarafından Katledildiği Ortaya Çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu'nun cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu. Cinayeti işlediğini itiraf eden Tusu'nun erkek arkadaşı Suat A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

s-1fb6b07a6678d959b6fa78d2d969b33f2281bb
Didim’de yaşayan ve 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu’nun (50) cansız bedeni bulundu. Edinilen bilgiye göre, Didim’in Efeler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’yu arayan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı. Tusu’yu tanıyanların da ifadesine başvuran Didim polisi, Tusu’nun son görüldüğü erkek arkadaşı emekli bankacı olan Suat A.'yı (58) Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada yakaladı.

Cinayeti itiraf etti

s-b70278156d7b2ba915df01c522c5bcf2816166
Cinayet zanlısı Suat A.'nın Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını ve geçen hafta Tusu’nun kendisine ayrılmak istediğini bildirdiğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında Tusu’yu boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini ise Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Cansız bedeni bulundu

s-03c123f6432b94f0b94a042cb20ef8ff47c05d
Zanlının itiraflarından yola çıkan polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de sevk edilirken, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kadının cansız bedeni itfaiye ekiplerince toprak altından çıkartıldı. Talihsiz hemşirenin cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Cinayeti itiraf eden Suat A. ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesine çıkartıldı. Zanlı, cinayetle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER