HaberTürk Canlı Yayınında Bomba İddia: 'Kabine Bu Gece Değişebilir'

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, katıldığı canlı yayında kendisine gelen bir kulis bilgisine göre bu gece kabinenin değişeceğini iddia etti. HaberTürk Canlı Yayınında Bomba İddia: 'Kabine Bu Gece Değişebilir'HaberTürk Canlı Yayınında Bomba İddia: 'Kabine Bu Gece Değişebili.

HaberTürk Canlı Yayınında Bomba İddia: 'Kabine Bu Gece Değişebilir'

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, katıldığı canlı yayında kendisine gelen bir kulis bilgisine göre bu gece kabinenin değişeceğini iddia etti.

HaberTürk Canlı Yayınında Bomba İddia: 'Kabine Bu Gece Değişebilir'HaberTürk Canlı Yayınında Bomba İddia: 'Kabine Bu Gece Değişebilir' HaberTürk kanalında Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna programına konuk olarak katılan Sevilay Yılman, "Bu arada bomba bir kulis var. Her an kabine değişebilirmiş. Çok riskli bir şey yapıyorum şu anda ama güvendiğim bir kaynağım olduğu için okuyorum bunu" dedi. Hülya Hökenek'in bu akşam mı sorusuna Yılman "Bu gece evet" yanıtını verdi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Kripto Parayla Ödemelerin Yasaklanması Ne Anlama Geliyor? Yasak Kimi, Nasıl Etkileyecek? - Özgür Demirtaş'tan '128 Milyar Dolar' Açıklaması: 'Necmettin Beyi Dinlemişler' - Rusya'dan ABD'ye Misilleme: 10 Amerikalı Diplomat Sınır Dışı Edilecek
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER