Habertürk'te Yine Olaylar Olaylar: Deniz Zeyrek'in 'Fareye Dönüşmekten İyidir' Dediği Mete Yarar 'Edepsiz Herif' Diyerek Yayını Terk Etti

Habertürk'te olaylar bitmiyor...

Habertürk'te Yine Olaylar Olaylar: Deniz Zeyrek'in 'Fareye Dönüşmekten İyidir' Dediği Mete Yarar 'Edepsiz Herif' Diyerek Yayını Terk Etti

Habertürk'te olaylar bitmiyor...

Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında ortam gerildi... Programa görüntülü olarak katılan Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, gündem hakkında konuşurken, Mete Yarar'ın '12'den sonra kabağa dönüşüyor' sözüne 'Fareye dönüşmekten iyidir' şeklinde cevap verdi.

s-555397013bf7217e485f56cd89b7365823bce5

Habertürk yayınlarında daha önce de 'osuruk' olayları yaşanmıştı:

Habertürk Canlı Yayınında İlginç Anlar: Programa Katılan Konuklardan Birisi Osurdu! -

Habertürk'te 2. Osuruk Olayı: Canlı Yayın Sırasında Duyuldu -

Mete Yarar ise 'Fareye dönüşmekten iyidir' sözlerine çok sinirlendi ve 'Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz'le kafa kafaya geliriz' dedi.

s-a955cd76daad415fc7c274ba8873178b7a0fb4
Ardından ise 'Edepsiz herif' dedi.

Deniz Zeyrek'in '12'den sonra kabağa dönüşüyor' sözlerine 'Fareye dönüşmekten iyidir' şeklinde cevap verdiği o anlar:

Deniz Zeyrek'in '12'den sonra kabağa dönüşüyor' sözlerine 'Fareye dönüşmekten iyidir' şeklinde cevap verdiği o anlar:Deniz Zeyrek'in '12'den sonra kabağa dönüşüyor' sözlerine 'Fareye dönüşmekten iyidir' şeklinde cevap verdiği o anlar:

'Fare' benzetmesine sinirlenen Mete Yarar'ın ateş püskürüp programı terk ettiği o anlar:

'Fare' benzetmesine sinirlenen Mete Yarar'ın ateş püskürüp programı terk ettiği o anlar:'Fare' benzetmesine sinirlenen Mete Yarar'ın ateş püskürüp programı terk ettiği o anlar:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER