Hava yolu firmasında çalışan hostes, uçuş sırasında üniformalı halini paylaşıp ücrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi

İngiliz Hava Yolları'nda çalışan bir hostes, Facebook üzerinden açtığı hesabından uçuş sırasında üniforma ile çektiği fotoğrafları paylaşmaya başladı.

Hava yolu firmasında çalışan hostes, uçuş sırasında üniformalı halini paylaşıp ücrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi

İngiliz Hava Yolları'nda çalışan bir hostes, Facebook üzerinden açtığı hesabından uçuş sırasında üniforma ile çektiği fotoğrafları paylaşmaya başladı.

"UÇUŞ EĞLENCESİNDE SİZE AİDİM"

Uçuş sırasında üniformasını yukarı doğru kaldırarak ve bacaklarını uzatarak çektiği fotoğrafları ''Sevgili yolcular, uçuş eğlencesinde ben sizinim. Ne yapmamı istersiniz?" başlığı ile paylaşan, ismi bilinmeyen hostes, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

UÇAKTA İLİŞKİYE GİRMEYİ PLANLAMIŞ

Hostes, ekstra para için uçuş sırasında giydiği iç çamaşırlarını ve üniformasını para karşılığında sattığını, uçuş sırasında gereken ödemeyi yapan yolcularla uçakta ilişkiye gireceğini söyledi. İlk tanışma ücreti olarak 50 sterlin aldığını söyleyen hostes, uçuş sırasında anlaştığı yolcuların otel parasını ödediklerini ve isteklerine göre ücretin yükselttiğini söyledi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Vaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma dönüştürülüyorVaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma dönüştürülüyor'İntihar etti' dediği eşi kurtulunca gerçekler ortaya çıktı! Tecavüz edip başından vurmuş"İntihar etti" dediği eşi kurtulunca gerçekler ortaya çıktı! Tecavüz edip başından vurmuşBasından kaçmışlardı! Kendisinden 25 yaş küçük ünlüyle yaşadığı ilişki yeniden gündem olduBasından kaçmışlardı! Kendisinden 25 yaş küçük ünlüyle yaşadığı ilişki yeniden gündem oldu

"PİLOTUN İSTEKLERİ İÇİN SARHOŞ OLUYORUM"

Hostes, ayrıca otel odasında şarap şişesini ayak parmak uçları ile tutarak poz verdiği fotoğrafı, "Şu an pilotla aynı odadayız. Pilotun istediği her şeyi yapmak için sarhoş oluyorum'' başlığı ile paylaştı. Hostes, başka ülkelere uçtuğunda farklı insanlar ile görüştüğünü ve uçakta bazen ekip arkadaşları ile yakınlaştığını ifade etti.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Diğer hava yolu çalışanlarının Facebook'ta fotoğrafları görüp üstlerine durumu bildirmesi üzerine yaşanan skandal ile ilgili soruşturma açıldı.

Konu ile açıklama yapan hava yolu sözcüsü, hava yolu şirketi çalışanlarının yüksek standartlar çerçevesinde davranmaları beklenirken bir hostesin bu şekilde davranmasının kabul edilemez olduğunu ve konuyla ilgili çok ciddi bir soruşturmanın açıldığını söyledi. Başka bir üst düzey yönetici de, hostesin para için cinsel ilişkiye girmesinin pandemi nedeniyle para sıkıntısı çeken hava yolu şirketinin çalışanlarının daha büyük sıkıntılar yaşadığına işaret ettiğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER