Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Kripto Para' Açıklaması: 'Takipteyiz'

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz." ifadelerine yer verildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde;"Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları b.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Kripto Para' Açıklaması: 'Takipteyiz'

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.

s-97ca6135730edca55d3d712dcf5efae0b3e0a1
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde;"Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz. Konuya ilişkin gelişmeler ve ülkemizdeki durum, Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir.Bu çerçevede Bakan Yardımcımız başkanlığında; Merkez Bankası, BDDK, SPK ye ilgili diğer kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yürütülmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." 740 Milyon Dolar Ödeyecek! Türkiye'nin En Büyük Miras Davası ABD'ye Taşındı - Oğlunu 'Allah Yolunda Kurban Edeceğini' Söyleyip Bıçakla Boğazını Kesen Baba... - Garanti Projelerin Kur Zararı 83 Milyar TL: Peki Bu Parayla Neler Yapılabiliyor?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER