HDP İzmir İl Binasına Saldırı Düzenlendi

HDP, İzmir il binasına silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlendiğini ve binanın ateşe verildiğini duyurdu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışması sonucu 1 kişi gözaltına alındı. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında, Çankaya Semti'ndeki bir binada meydana geldi.

HDP İzmir İl Binasına Saldırı Düzenlendi

HDP, İzmir il binasına silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlendiğini ve binanın ateşe verildiğini duyurdu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışması sonucu 1 kişi gözaltına alındı.

s-035b254c74d8a949116f6204f00fd3f8728cd7
Olay, bugün saat 11.00 sıralarında, Çankaya Semti'ndeki bir binada meydana geldi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı binaya giren kimliği belirsiz 1 kişi, bir anda sokağa tabancayla ateş etti. HDP Genel Merkezi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İzmir'de parti binamız silahlı bir şahıs tarafından basılarak binamız ateşe verildi. İçeride görevli bir arkadaşımız bulunmakta. Saldırının faili de azmettiricileri de bellidir. Herhangi bir olumsuzluktan iktidar ve kışkırtıcılar sorumlu olacaktır" denildi.Polis ekipleri, binanın bulunduğu sokağın çevresini güvenlik şeridiyle çevirdi. Yaya geçişine sokak kapatıldı. Şüphelinin yakalandığı öğrenildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER