HDP'li Semra Güzel adliyeye sevk edildi

Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan ve Edirne'ye giderken Silivri'de yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi. 2017'de Adıyaman'da öldürülen PKK'lı Volkan Bora'nın cep telefonunda yapılan incelemede, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel.

HDP'li Semra Güzel adliyeye sevk edildi

Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan ve Edirne'ye giderken Silivri'de yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi.

2017'de Adıyaman'da öldürülen PKK'lı Volkan Bora'nın cep telefonunda yapılan incelemede, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile birlikte çekilmiş fotoğrafları bulunmuştu. Fotoğrafların basına yansımasının ardından hazırlanan fezleke uyarınca Güzel'in dokunulmazlığı kaldırılmıştı.

PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkmasının ardından dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli göçmen kaçakçısıyla Edirne'ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti'nin operasyonu ile yakalandı.

Semra Güzel dosyası HDP'nin kapatılması davasına ek delil oldu
HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı Volkan Bora ile birlikte çekilmiş fotoğrafı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Milli İstihbarat Teşkilatının yaptığı ortak çalışma sonucunda gözaltına alınan Güzel'in ifade işlemleri tamamlandı.

Silahlı terör örgütüne üye olma iddiasıyla hakkında 2 fezleke hazırlanan ve yasama dokunulmazlığı kaldırılan Güzel, adliyeye sevk edildi.

Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel yakalandı

Semra Güzel dosyası HDP'nin kapatılması davasına ek delil oldu

HDP'li Semra Güzel kayıplara karıştı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER