HDP'li Semra Güzel'in kaçış planı ortaya çıktı

HDP'li Semra Güzel ile yurt dışına kaçmak üzere aynı araçta bulunan ve daha önce de Yunanistan'a kaçmak için girişimde bulunan F.D.'nin fuhuş zaafı, illegal kaçış planının çökmesine neden oldu. PKK/KCK ve FETÖ/PDY üyelerini yurt dışına kaçırmaya aracılık eden kişi ve .

HDP'li Semra Güzel'in kaçış planı ortaya çıktı

HDP'li Semra Güzel ile yurt dışına kaçmak üzere aynı araçta bulunan ve daha önce de Yunanistan'a kaçmak için girişimde bulunan F.D.'nin fuhuş zaafı, illegal kaçış planının çökmesine neden oldu.

PKK/KCK ve FETÖ/PDY üyelerini yurt dışına kaçırmaya aracılık eden kişi ve şebekelere yönelik yürütülen istihbari çalışmalar kapsamında MİT tarafından bir süredir takip altında tutulan insan kaçakçısı C.T. ile irtibata geçen F.D.'nin farklı kaçakçılarla da bağlantı kurduğu tespit edildi.

FUHUŞ ŞEBEKESİYLE BAĞLANTI

Örgütsel bağlantıları çerçevesinde teknik ve fiziki takibe alınan F.D.'nin ayrıca fuhuş şebekesi içinde yer alan çok sayıda kişiyle de irtibatı bulunduğu, illegal kaçış girişiminden önce İstanbul'daki bir otelde para karşılığı ilişkiye girdiği yabancı uyruklu kadına "yurt dışına gideceğini" söylediği öğrenildi.

F.D.'nin hareketliliğinin saptanması üzerine MİT ve Emniyet birimleri Güzel ile F.D.'yi İstanbul çıkışında kıskıvrak yakaladı.

Eski HDP milletvekili Semra Güzel tutuklandı

HDP'li Semra Güzel adliyeye sevk edildi

Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel yakalandı

Semra Güzel dosyası HDP'nin kapatılması davasına ek delil oldu

HDP'li Semra Güzel kayıplara karıştı

HDP'li Semra Güzel hakkında yakalama kararı çıkarıld

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER