HDP Milletvekilleri Kaya ve Gergerlioğlu Hakkında 'Gara' Soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yapılan bazı Gara paylaşımları hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

HDP Milletvekilleri Kaya ve Gergerlioğlu Hakkında 'Gara' Soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yapılan bazı Gara paylaşımları hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Soruşturma başlatılanlar arasında iki HDP'li Milletvekili de var.

s-c92279467224fced08eec09ee09b8f6d722aec
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının PKK tarafından öldürüldüğü açıklanan Gara olayı ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar üzerine soruşturma başlattı. Bakan Akar: 'Bir Mağarada Alıkonulan 13 Vatandaşımız PKK Tarafından Şehit Edildi' - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;“Terör örgütü PKK/KCK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında ‘esir kampını TR bombaladı’ vb. şeklindeki paylaşımlar ile terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlandığının tespiti üzerine, görüntü yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır.”

HDP'li vekillere soruşturma...

s-6b010b7aaeb63e7cff41f0d380ed1233eeb121
Anadolu Ajansı, HDP Milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında, Gara olayı hakkındaki sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER