Hıncal Uluç, Hande Sarıoğlu'nu Eleştirdi: 'Dünyada Hangi Spiker Benzer Eylemini Sosyal Medyaya Koymuş?'

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dans videosunu sosyal medyadan paylaşan ve Habertürk yönetiminden gelen tepkiyle işinden ayrılan Hande Sarıoğlu'nu eleştirdi.

Hıncal Uluç, Hande Sarıoğlu'nu Eleştirdi: 'Dünyada Hangi Spiker Benzer Eylemini Sosyal Medyaya Koymuş?'

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dans videosunu sosyal medyadan paylaşan ve Habertürk yönetiminden gelen tepkiyle işinden ayrılan Hande Sarıoğlu'nu eleştirdi. Uluç, "Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada?" dedi. 

s-ff8585d9d4e8e4432395c14fd1f31e824f5354
Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu dans videosunu sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından kanal yönetiminden tepki almış ve işinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Hande Sarıoğlu'nun tartışma yaratan dans videosunu ele aldı.Uluç, "Doğrudur, herkesin olduğu gibi, her kadının da istediği, eğlendiği halini videoya çekip, sosyal medyaya koyma hakkı vardır. Ama 'Kime ne' sorusu pek doğru değildir. Hande haber spikeri... Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada? Haber, habercinin, yani sunucunun kimliği ile eş değerlidir. Haberin güvenirliği, sunucunun güvenirliği, haberin saygınlığı, sunucunun saygınlığı ile paralel gider" dedi.

"Haberci içinize şüphe düşürdüğünde o alanda kalamaz"

s-b04e383c5c8b3403085e948d2354fb31a03ad0
Beğeni almak ve takipçi sayısını artırmak için özel hayatını kullanan bir haber sunucusuna güvenilemeyeceğine işarete eden Hıncal Uluç, "Haberci, içinize şüphe düşürdüğü an, artık o alanda kalamaz. Oryantal dans yapıp sosyal medyaya koyan bir kadının televizyonlarda yapacağı çok şey var. Mesela bir eğlence programı, ya da güldüren bir talk şov sunuculuğu" ifadelerini kullandı.

İlgili haberlerimiz

Dans Görüntüsü Gündem Olan Spiker Hande Sarıoğlu Konuştu: 'Kanalın Görüşüne Saygı Duyuyorum' - Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı ile 'Vedalaşmasını' Anlattı: "Bana 'Öyle Olursa İşte Böyle Kovulursun' Dedi" - Hande Sarıoğlu Kendisine Story Şebeği Diyen ve Takip Eden Ahmet Hakan'ı Engelleyip Cevap Verdi: Bak Şu Şebeğe
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER