Hindistan'da canlı olarak gömülen bebeğin kurtarılma hatıra kamerada

Hindistan'daki Sonaura kasabasında ağıt sesi duyan bir kişi, sesin geldiği yöne gidince toprağa gömülmüş bir bebek buldu.

Hindistan'da canlı olarak gömülen bebeğin kurtarılma hatıra kamerada

Hindistan'daki Sonaura kasabasında ağıt sesi duyan bir kişi, sesin geldiği yöne gidince toprağa gömülmüş bir bebek buldu. Toprağın altından çıkarılan bebek, bir vakit durağan kaldı oysa sonradan kolunu ve bacağını hareket ettirdi. Kasaba halkının hastaneye yetiştirdiği bebeğin tedavisi devam ediyor.

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinin Siddharthnagar bölgesindeki Sonaura kasabasında meydana canlı olarak toprağa gömülen bebek yürekleri burktu. Bebeğin ağlamasını duyan bir kişi ağlamanın geldiği yere yönelerek, bebeği ölmekten son anda kurtardı. Toprağa gömülen bebeğin ağlamasını duyan bir kişi, sesin geldiği yöne ilerleyince toprağın içerisinden meydana çıkan ufak bir ayak gördü.

CANLI HALDE TOPRAĞA GÖMÜLDÜ

Gördüklerine inanamayan adam, hızlıca ayağın bulunduğu noktayı kazmaya başladı. Toprak altından çıkarılan bebek, bir süre yerde hareketsiz kaldı. Kısa bir vakit sonra kolunu ve bacağını hareket ettirmeye başlayan bebek, topraktan uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. O anlar kasaba halkı göre amatör kamerayla kaydedildi. Kasaba halkı bebeği hastaneye yetiştirdi. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun stabil olduğu belirtildi.

TALİHSİZ BEBEK EVLAT EDİNİLECEK

Bebeğin kim tarafından gömüldüğü ve kime ait olduğu demin tespit edilemedi ancak Sonaura kasabasından bir kadının bebeği evlat edineceği belirtildi. öte taraftan polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Hindistan'da canlı olarak gömülen bebeğin kurtarılma anı kamerada

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER