Hindistan'da erkek arkadaşıyla kaçan genç kıza meydan dayağı atıldı

Hindistan'ın Gucarat eyaletindeki Chhota Udepur kentinin Bilvant köyünde yaşamış 16 yaşındaki genç kız, Madya Pradeş eyaletindeki bir köye erkek arkadaşıyla kaçıp birkaç gün daha sonra evine geri döndü.

Hindistan'da erkek arkadaşıyla kaçan genç kıza meydan dayağı atıldı

Hindistan'ın Gucarat eyaletindeki Chhota Udepur kentinin Bilvant köyünde yaşamış 16 yaşındaki genç kız, Madya Pradeş eyaletindeki bir köye erkek arkadaşıyla kaçıp birkaç gün daha sonra evine geri döndü. Evine dönen genç kız, köy halkı kadar örf ve adetlere aykırı olduğu gerekçesiyle babasının gözü önünde 3 birey kadar dövüldü.

SAÇINDAN ÇEKİLEREK DAYAK ATILDI

Amatör kameralara yansıyan o görüntülerde genç kızın, bir adam göre saçlarından tutularak sürüklendiği, sırtına sopa ile vurulduğu görüldü. Genç kızın babasının, Rangpur polis karakoluna şikayette bulunmasıyla harekete geçen polis, durum yerinde yer alan 13 kişinin yanı sıra, Desingh Rathva, Bhipla Dhanuk ve Udelia Dhanuk isimli üç kişi hakkında kabahat duyurusunda bulunularak dava açıldığını belirtti.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, olay esnasında orada olan 13 kişinin ve kıza saldırgan 3 kişinin isyan, cezai korkutma, hücum ve Çocukların Cinsel Suçlardan Korunması (POCSO) Yasası'nın çeşitli bölümleri altında suçlandığını belirtti.

Hindistan'da erkek arkadaşıyla kaçan genç kıza meydan dayağı atıldı

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER