Hindistan'da iğrenç olay!

5 yaşındaki kız çocuğu, geçen Perşembe günü yaşadığı Kharkhari köyünde aniden ortadan kayboldu.

Hindistan'da iğrenç olay!

5 yaşındaki kız çocuğu, geçen Perşembe günü yaşadığı Kharkhari köyünde aniden ortadan kayboldu. Polis ve halk, küçük kızı arama çalışmaları başlattı.

TAŞLARA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Arama çalışmaları devam ederken, küçük kızın cansız bedeni Cuma günü ormanlık bir alanda bulundu. Kızlarını bulan acılı aile, kızlarının kimliği henüz belirlenmeyen saldırganlar tarafından cinsel istismara uğradığını ve ardından da taşlanarak öldürüldüğünü iddia etti.

Ailesi, kimliği henüz bildirilmeyen saldırganları tarafından tecavüze uğradığını ve ardından taşlanarak öldürüldüğünü iddia etti.

Bölgeden bir polis memuru - Suprasanna Mallick - ailenin İlk Bilgi Raporuna (FIR) dayanarak kızın ölümüyle ilgili bir dava açıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Polis amiri Suprasanna Mallick, olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini, henüz kimlikleri tespit edilemeyen saldırganların yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Polis, ailenin de kızlarının tecavüze uğradıktan sonra saldırganlar tarafından taşlanarak öldürüldüğünü söylediğin belirtti.

Kadınlar için dünyanın en tehlikeli yeri olan Hindistan'da federal verilere göre, her 15 dakikada bir kadın tecavüz uğruyor.

Geçen ay aynı bölgede bir kız çocuğu tecavüze uğradıktan sonra hastanede altı günlük yaşam savaşını kaybetti. Bölge yapılan protestolara kızın ailesi kızlarının cesedi ile katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER