'Hudut Namustur' Pankartı Asan Gençler Serbest Bırakıldı

İstanbul'un farklı noktalarına  "Ülkemde mülteci istemiyorum" ve "Hudut namustur" pankartları asan ve "Öfkeli Genç Türkler" imzası kullanan gruptan 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

'Hudut Namustur' Pankartı Asan Gençler Serbest Bırakıldı

İstanbul'un farklı noktalarına  "Ülkemde mülteci istemiyorum" ve "Hudut namustur" pankartları asan ve "Öfkeli Genç Türkler" imzası kullanan gruptan 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen üniversiteli gençler yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. 

s-5b257527317623661b3f482154d97125207386
Avukat Ali Gül, "Gözaltına alınan gençleri Çağlayan'a sevk ediyorlar, ben de Çağlayan'a geçiyorum" derken, Terörle Mücadele’ye sevk edilen isimlerin ifadelerinin burada alınacağını söyledi.Gül, "Arkadaşlardan birinin telefonuna bakmışlar, 'reis' diye hitap ettiği pimapenciyi gösterip lideriniz bu mu diye sormuş polisler. Pardon filmi gibi" dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz gençlerin ifadesini TEM'in aldığını aktardı...

Poyraz “Hudut Namustur” yazan 6 genç kardeşimizin Terörle Mücadelede ifadesi neden alınır? Bu ülkede TEM’de kaydı olmayan, TEM’in bilmediği 6 genç için konuyu Teröre sevk edenlerin amacı ve siyasallaşma eğilimi ortadadır." ifadelerini kullandı.

Serbest bırakıldılar

'Öfkeli Genç Türkler' imzalı pankartı astıkları belirlenen 6 kişi ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. Avukat Afşin Hatipoğlu, gençlerin ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldığını duyurdu. Eski Ayasofya İmamına Göre Taliban: 'Milli Mücadele Hareketidir' - Afganistan’ı Bekleyen Yeni Tehdit: Dünya Sağlık Örgütü Açıkladı - 'Unutmayacağız, Unutturmayacağız' 14 Madde ile 17 Ağustos 1999 Depremi ve Sonrası
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER