Hürriyet Yazarı: Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Eşinde Koronavirüs Tespit Edildi

Galatasaray Spor Kulübü 2.

Hürriyet Yazarı: Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Eşinde Koronavirüs Tespit Edildi

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tespit edildiği ve çiftin tedavi altına alındığı belirtildi. 65 yaşındaki Abdurrahim Albayrak’ın ilk testi negatif çıkmıştı.

s-9f5bcd82a22905ab2c069bbabb85264bc43509
Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü yazısında, "Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, geçen hafta Koronavirüs şüphesiyle Yeşilköy’deki Acıbadem International Hastanesi’ne kaldırılmıştı. İlk testi negatif, sonraki pozitif çıkan Albayrak’ın eşi Şükran Hanım’ın da Koronavirüs'e yakalandığını öğrendim. Karantinaya alınan çiftin tedavisi sürüyor" ifadelerini kullandı.

"Futbolcular ve teknik heyetite virüs tespit edilmedi"

s-c400ea4412613455f55f0b0e03193fafe61c8d
Üstündağ, "Bu arada 15 Mart’ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak’ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildiği, hiç kimsede virüs tespit edilmediği gelen duyumlar arasında. Temennim, Albayrak çiftinin de bir an önce iyileşip taburcu olması..." düşüncesini dile getirdi.

Albayrak çifti için sosyal medyada geçmiş olsun mesajları paylaşılıyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER