Hürriyet Yazarı Selvi: 'İnce, Partiyi Hiç Siyaset Yapmamış İsimlerle Kuracak'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, partisinden ayrılarak yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce'yle ilgili edindiği bilgileri aktardı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Muharrem İnce'nin kuracağı iddia edilen yeni partinin hiç siyaset yapmamış,.

Hürriyet Yazarı Selvi: 'İnce, Partiyi Hiç Siyaset Yapmamış İsimlerle Kuracak'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, partisinden ayrılarak yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce'yle ilgili edindiği bilgileri aktardı.

s-e1fa1e1716cc9418f388713a1a0cc6e84a71bf
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Muharrem İnce'nin kuracağı iddia edilen yeni partinin hiç siyaset yapmamış, alanında uzman olan yeni isimler tarafından kurulacağını; partiye 'İnce’nin ekibinin kurduğu parti' görünümü verilmeyeceğini; partide eski CHP’li sadece kendisinin olacağını ifade etti.Selvi, yazısında söz konusu partinin ilkelerinin şöyle olacağını aktardı:

"Partinin bir ayağı Moskova'da, bir ayağı Ankara’da..."

s-6af317673ea49f26fb489827bdc10f4dfb9bd3
"Partinin bir ayağı Kandil’de, bir ayağı Ankara’da, bir ayağı Moskova’da, bir ayağı İran’da, bir ayağı Brüksel’de olmayacak. İki ayağı da Ankara’da olacak."

Cumhuriyetçiler bir çatı altında toplanacak

s-e6d80d5cba27dfd71afd245dd9610fb22c7eed
"Yeni parti Türkiye’ye hitap edecek. Sağ-sol, Alevi-Sünni, başörtülü-başı açık gibi bir kaygısı olmayacak.Cumhuriyetçileri bir çatı altında toplayacak bir parti olacak."

Yeni parti iddialarını Yalçın Bayer ortaya atmıştı

Hürriyet Yazarından Muharrem İnce Parti Kuruyor İddiası: '15 Eylül'de Hakkari'de Duyuracak' -

Ortaya atılan iddialara İnce sosyal medya hesabından cevap vermişti

Muharrem İnce'den 'Parti Kuracak' İddialarına Yanıt: 'Karar Alınca Açıklarım'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER