Huysuz bayan, maske takmadığı için kendisine hizmet etmeyen garsonu rezil etmek isterken varlıklı etti

ABD'nin San Diego kentinde bir barista, çalıştığı yere maskesiz gelen bir müşteriye maske takmadığı sürece hizmet vermedi.

Huysuz bayan, maske takmadığı için kendisine hizmet etmeyen garsonu rezil etmek isterken varlıklı etti

ABD'nin San Diego kentinde bir barista, çalıştığı yere maskesiz gelen bir müşteriye maske takmadığı sürece hizmet vermedi. Maskesiz gelen kadın ise baristanın fotoğrafını çekerken sosyal medyada tepki gösterdi. Fakat sosyal medyanın desteği kurallara uyarak maske takılmasını gerekli kılan baristaya oldu. 24 yaşındaki barista internet ortamında takviye fark etti ve 80 bin dolarlık sanal bağış topladı.

CNN'de yer alan habere tarafından, San Diego'da Starbucks'ta çalışan Lenin Gutierrez, mağazaya gelen bir müşteriden maske takmasını istedi. Ama maskesiz gelen bayan kuralı reddederek Gutierrrez'e bağırmaya başladı.

BAĞIRDIKTAN DAHA SONRA FOTOĞRAFINI ÇEKİP PAYLAŞTI

Maskesiz tip Amber Lynn Gilles, barista Gutierrez'in fotoğtafını çekip sosyal medyada paylaştı ve şunları yazdı: "Maske takmadığım için bana servis yapmayı reddeden Starbucks'tan Lenin'le tanışın. Gelecek vakit polisleri bekleyeceğim ve tıbbi sonuç belgesi götüreceğim"

GUTİERREZ ADINA BAĞIŞ KAMPANYASI

Bir sosyal ağ kullanıcısı bağış sitelerinden birinde kampanya başlatarak "San Diego Karen'ına karşısında durduğu için Lenin'e bağış" adını verdi. Bağış kampanyasının ana amacı bin dolarken bir haftanın sonunda binlerce kişinin bağış yapmasıyla 80 bin dolara ulaşıldı.

Huysuz kadın, maske takmadığı için kendisine hizmet etmeyen garsonu rezil etmek isterken zengin etti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER