'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldü

Teksas eyaletinin Houston şehrinde 26 Ekim'de yaşanan olayda, Camilo Morejon Facebook'ta, araba sürerken bir yandan bira içtiği bir video paylaştı.

'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldü

Teksas eyaletinin Houston şehrinde 26 Ekim'de yaşanan olayda, Camilo Morejon Facebook'ta, araba sürerken bir yandan bira içtiği bir video paylaştı. "İçince daha iyi sürüyorum" dediği videoyu paylaştıktan yaklaşık 10 dakika sonra 47 yaşındaki sürücü, karşı şeritten gelen siyah bir pikaba çarptı.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Gümüş renkli Honda marka aracın sürücüsü Morejon ağır yaralanırken, kız arkadaşı Leosveyka Gonzalez dahil araçtaki diğer iki kişi olan Pedro Martinez ve Massel Rodriguez de yaşamını yitirdi.

Siyah pikabın şoförü Ricardo Rodriguez-Tamayo da ağır yaralandı.

'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldüLeosveyka Gonzalez

DİĞER YOLCULAR DA ALKOLLÜYDÜ

Videoda yalnızca Morejon değil arabadaki diğer kişilerin de içki içtiği görüldü. Harris Belediyesi Bölge Başsavcısı Sean Teare, Morejon'un 3 kez 'içkili araç kullanıp adam öldürme' 1 kez de 'içkili saldırıdan' suçlandığını söyledi.

80 YIL HAPİS YATABİLİR

Soruşturmada, civardaki barların araştırılacağı ve Morejon'a belirlenen saatler dışında içki satarak kazanın oluşmasında rol oynayan iş yerlerinin tespit edileceği belirtildi. Başsavcı, "Civarda şüpheli 3 ya da 4 bar bulunduğunu tespit ettik. Bu işletmelere gidip hangisinin Morejon'a içki sattığını bulacağız" dedi.

Morejon suçlu bulunursa 80 yıla kadar hapis yatabilir.

'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldüCamilo Morejon'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER