İçinizi Isıtacak Bambaşka Tatta Bir Çorba: Pancar Çorbası! Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

Her akşam aynı çorbayı yemekten sıkıldıysanız farklı bir alternatifle karşınızdayız! Mevsimin en renklisi pancarları sıcacık leziz bir çorbaya çevirmeye ne dersiniz? İçinizi Isıtacak Bambaşka Tatta Bir Çorba: Pancar Çorbası! Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?İçinizi Isıta.

İçinizi Isıtacak Bambaşka Tatta Bir Çorba: Pancar Çorbası! Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

Her akşam aynı çorbayı yemekten sıkıldıysanız farklı bir alternatifle karşınızdayız! Mevsimin en renklisi pancarları sıcacık leziz bir çorbaya çevirmeye ne dersiniz? İçinizi Isıtacak Bambaşka Tatta Bir Çorba: Pancar Çorbası! Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?İçinizi Isıtacak Bambaşka Tatta Bir Çorba: Pancar Çorbası! Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

PANCAR ÇORBASI

2 adet kırmızı pancar1 adet patates2 adet havuç1/2 adet soğan3 diş sarımsak1 SB et suyu3 SB su5 YK zeytinyağıTuzKarabiberToz kırmızı biberSebzeleri soyun ve küçük küçük doğrayın. Zeytinyağını ısıtın ve soğan, sarımsağı soteleyin. Üzerine sebzeleri ekleyip 5 dakika daha kavurmaya devam edin. Et suyu, su ve baharatları ilave edip sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sonrasında çorbayı blenderdan geçirin. Rendelenmiş kaşar peyniri ile sıcak servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER