İdlib'te Düzenlenen Hava Saldırısında İki Asker Şehit Oldu, İki Asker Yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı sonucu iki askerin şehit olduğunu, iki askerin de yaralandığını bildirdi.  Milli Savunma Bakanlığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

İdlib'te Düzenlenen Hava Saldırısında İki Asker Şehit Oldu, İki Asker Yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı sonucu iki askerin şehit olduğunu, iki askerin de yaralandığını bildirdi. 

s-a5efba5da5bdf5db4cd7feb5fbdf304ca62598
Milli Savunma Bakanlığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerlerine yönelik hava saldırısında iki askerin şehit düştüğü, iki askerin yaralandığı ve buna karşılık rejim güçlerine ait hedeflerin vurulduğu bildirildi. MSB'den yapılan açıklama şöyle: "Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza düzenlenen hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgedeki Rejim hedefleri derhal ateş altına alınmış; alınmaya devam edilmektedir.Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Unutulmamalıdır ki; şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır!Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre; 1 adet hava savunma füze sistemi, 1 adet ZU-23 uçaksavar, 1 adet Tanksavar, 3 tank, 1 mühimmat aracı, 2 iş makinesinin imha edildiği, 3 tankın ele geçirildiği ve 114 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir."

Şehit sayısı 18'e yükseldi

İdlib'den Bir Acı Haber Daha: Şehit Sayısı Bir Ayda 16'ya Ulaştı - İdllib'te son olarak geçtiğimiz hafta düzenlenen saldırıda bir askerin şehit olmasıyla, 20 Şubat tarihinden bu yana bu bölgede verilen şehit sayısı 16'ya yükselmişti. İki askerin daha şehit olmasıyla birlikte yaklaşık 40 günde İdlib'te 18 şehit verildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER