İki Talepte Bulunduğu Ortaya Çıktı! İmamoğlu ve Erdoğan Arasında Sürpriz Görüşme

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İBB Başkanı İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında görüşme yaşandığını ve İmamoğlu'nun iki talebinin olduğunu söyledi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyi.

İki Talepte Bulunduğu Ortaya Çıktı! İmamoğlu ve Erdoğan Arasında Sürpriz Görüşme

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İBB Başkanı İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında görüşme yaşandığını ve İmamoğlu'nun iki talebinin olduğunu söyledi.

s-582723f5ad9d17d75302286cd6685eca0a5520
Gazeteci İsmail Küçükkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında Topbaş’ın cenazesinde geçen diyaloğu açıkladı. Küçükkaya, “İmamoğlu, Erdoğan’dan iki talepte bulunmuş” dedi.Geçtiğimiz günlerde vefat eden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın cenazesinde Erdoğan ile arasında geçen diyaloğu İmamoğlu’nun, kendisine anlattığını belirten Küçükkaya görüşmeden detayları aktardı.

İsmail Küçükkaya açıkladı: “Sizden para istiyor değilim..."

602f97bcc91866dc2a766d69.jpg
video-play.png
602f97bcc91866dc2a766d69.jpg
Küçükkaya’nın anlattığına göre, Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’dan iki talepte bulundu. İmamoğlu, Erdoğan'a, “Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz,” dedi. 1 Yıldır İşsiz Müzisyen Geçim Sıkıntısı Nedeniyle Yaşamına Son Verdi - Uçamayacak Kadar Şişmanlar: Basra Körfezi'nde Çöpe Atılan Fast-Foodlarla Beslenen Obez Martılar Karaya Oturdu - İlaç Fiyatlarına Yüzde 20 Zam Geliyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER