İlk Yardım Elon Musk'tan Geldi: Kanye West, ABD Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

ABD'li rapçi Kanye West, bu yılın sonunda yapılacak ABD Başkanlık seçimlerinde namzet olacağını duyurdu.

İlk Yardım Elon Musk'tan Geldi: Kanye West, ABD Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

ABD'li rapçi Kanye West, bu yılın sonunda yapılacak ABD Başkanlık seçimlerinde namzet olacağını duyurdu. West'e ilk takviye Tesla CEO'su Elon Musk'tan geldi. 

s-933db57b1dd43398c841fe85fd5ed65f02973d
Bununla Birlikte tasarımcı da olan Kanye West, Twitter'dan yaptığı açıklamayla milletlerarası kamuoyunu şaşkına çevirdi.Geçmişte sıkça ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamalarda bulunan ve Trump’ı Beyaz Saray’da ziyaret eden Kanye West, bu yılın Kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçimlerine aday olduğunu duyurdu.West, Twitter hesabından şunları yazdı: 
"Derhal ABD sözünü tanrıya güverek, vizyonumuzu birleştirerek ve gelecek yapı ederek gerçekleştirmeliyiz. ABD Başkanlığı'na adaylığımı koyuyorum."
West açıklamasının sonuna ABD bayrağı emojisi de ekledi ve seçim sloganını da “VISION2020” yani “VİZYON2020” olarak belirlediğini vurguladı.

West'e ilk destek Tesla CEO'su Elon Musk'tan geldi.

s-d16892e22f2e4d68fe0dcc928f33da9e57c352
3 Kasım’daki seçimlere aslında katılıp katılmayacağı ya da devlete ait başvuru formu yapıp yapmadığına dair net bir tanımlama yapılmazken, teknik olarak West’in adaylığa acilen başvurmasının önü açık. Zira egemen namzet olarak çoğu eyalette dilekçe yapma süresi demin dolmadı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER