İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Web Sitesi 'Beton Kanal'la İlgili Bilimsel Bilgi mi İstiyorsunuz?'

İBB Başkanı İmamoğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temeli atılan Kanal İstanbul'a ilişkin hazırladıkları siteye ilgili, "Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?" ifadeleri kullandı. İstanbul Büyükşehir Beledi.

İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Web Sitesi 'Beton Kanal'la İlgili Bilimsel Bilgi mi İstiyorsunuz?'

İBB Başkanı İmamoğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temeli atılan Kanal İstanbul'a ilişkin hazırladıkları siteye ilgili, "Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?" ifadeleri kullandı.

s-7467658e1e0d15e96b878b546f8aa738ffe9bb
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için bir site hazırladıklarını açıkladı.Twitter üzerinden hem sitenin linkini hem de bir tanıtım videosunu paylaşan İmamoğlu, "Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

'Bu siteyi sizler için hazırladık'

s-71624bc56dc75461423e7eae2ce86329b1cfe3
Kanal İstanbul web sitesi

İmamoğlu'nun paylaştığı video

İmamoğlu'nun paylaştığı video İmamoğlu'nun paylaştığı video 60d78cca13b5a8bc74175541.jpg
Tanıtım videosunda da şu ifadelere yer verildi:
"Kanal İstanbul nedir? İşin aslı ne? Senin ne düşündüğünü bizden başka kimse umursamıyor ama! Neden destekliyorsun? Ya da neden desteklemiyorsun? Kanal İstanbul'un çevreye, Marmara'ya, İstanbul'a etkilerini biliyor musun? Bilimsel, tarafsız verilerle Kanal İstanbul hakkında her şey kanal.istanbul websitesinde."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER