İnek Fotoğrafı Paylaşıp "Uzaklaştırma Aldırdım, Yine de Burada" Yazdı, Ceza Aldı

İzmir’de Serdar Kıyançiçek, kendisine uzaklaştırma cezası aldıran eski eşinin, sosyal medyada inek fotoğrafı paylaşarak altına "Uzaklaştırma aldırdım, yine de burada" yazması üzerine şikayetçi oldu. Mahkeme Sevim Bozal’a bir ay 'öfke kontrolü eğitimi' cezası verdi. .

İnek Fotoğrafı Paylaşıp

İzmir’de Serdar Kıyançiçek, kendisine uzaklaştırma cezası aldıran eski eşinin, sosyal medyada inek fotoğrafı paylaşarak altına "Uzaklaştırma aldırdım, yine de burada" yazması üzerine şikayetçi oldu. Mahkeme Sevim Bozal’a bir ay 'öfke kontrolü eğitimi' cezası verdi.

s-fc5de03def08199fca0e4a3482c9c838d9c217
İzmir Narlıdere'de, ayrıldığı eşi Serdar Kıyançiçek'i şikayet ederek uzaklaştırma cezası aldıran Sevim Bozal, sosyal medya hesabından bahçesindeki ineğin resminin altına "O kadar uzaklaştırma aldırdım, yine de burda" yazarak paylaşımda bulundu.Yeni Asır'ın haberine göre 29 yaşındaki kadın, eski eşinin davacı olması üzerine, İzmir 1. Aile Mahkemesi tarafından bir ay boyunca 'öfke kontrolü ve stresle başa çıkma eğitimi ve rehabilitasyon programlarına katılma' cezasına çarptırıldı. Eski eşinin bu paylaşımı nedeniyle avukatı aracılığıyla şikayetçi olduğunu belirten elektrik şirketi sahibi Kıyançiçek, "Zorlama hapsi ile cezalandırılmasını istemiştik" dedi.

Evin karşısındaki boş arsaya koyduğu konteynere yerleşmiş

s-0a14962a1067fd3585b40bbe7d769a023a90b3
Serdar Kıyançiçek, boşandığı kadının evinin tam karşısındaki boş arsaya koyduğu konteynere yerleşmiş ve buradan eski karısını takibe aldığı iddia edilmişti. Konteyneri çocuğuna yakın olmak için koyduğunu söyleyen Kıyançiçek, daha sonra oradan ayrılmıştı. Durumdan şikayetçi olan Sevim Bozal ise, "Bu adam saplantılı. Beni öldürmesinden korkuyorum" demişti. Bir çocuk babası adam ise asıl kendisinin mağdur olduğunu, eski eşi ve ailesi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ileri sürmüştü. Kardeşi Emre Bozal ile birlikte ticaretle uğraşan Sevim Bozal, boşandığı eşi Serdar Kıyançiçek'in kendisini tehdit ve taciz ettiği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla sürekli şikayetçi olunca, eski koca Kıyançiçek'e üst üste uzaklaştırma cezası verildi. 

Bir ay eğitime katılacak

İddiaların merkezindeki koca Serdar Kıyançiçek, eski eşinin kendisiyle uğraşmaya devam ettiğini ileri sürerek mahkemeye başvuran taraf oldu. Sevim Bozal'ın, bahçesinde bulunan ineğin resmini sosyal medyadan paylaşarak, altına "O kadar uzaklaştırma aldırdım yine de burada" yazması üzerine hakarete uğradığını iddia eden adam, avukatı aracılığıyla 'zorunlu hapis' talebinde bulundu. ABD'de Yaşayan Burak Hezar İsimli Türk Genci Annesini ve Kız Kardeşini Öldürdü - Tam Kapanmayla Birlikte Gelen Alkol Yasağı Vatandaşı Fena Halde Kızdırdı, Tepkiler Yükseldi - Kabineden Tam Kapanma Kararı Çıktı, İstanbul'dan Göç Başladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER