İngiltere'de bir muhabire, canlı yayına girmeden önce sokak ortasında sözlü ırkçı saldırı yapıldı

İngiltere devlet yayınlama organı BBC'nin muhabiri Sima Kotecha (40), açık havada gerçekleştireceği canlı yayına hazırlanırken yoldan geçenlerin sözlü ırkçı istismarına maruz kaldı. Sinirleri bozulan Kotecha, yayını yapamayacağını açıklarken, haber ekibi ise olay sırasın.

İngiltere'de bir muhabire, canlı yayına girmeden önce sokak ortasında sözlü ırkçı saldırı yapıldı

İngiltere devlet yayınlama organı BBC'nin muhabiri Sima Kotecha (40), açık havada gerçekleştireceği canlı yayına hazırlanırken yoldan geçenlerin sözlü ırkçı istismarına maruz kaldı.

Sinirleri bozulan Kotecha, yayını yapamayacağını açıklarken, haber ekibi ise olay sırasında dehşete düştüklerini belirtti.

"BANA KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEYEN ADAM HEPİMİZİN HEVESİNİ KIRDI"

BBC sözcüsü tarafından doğrulanan durum sonrasında Leicester polisine uygulama yapıldı. Sima Kotecha ise sözlü saldırıya naklen yayın sırasında maruz kalabileceğinden endişe ettiğini ve üzüldüğü için yayını iptal ettiklerini ifade etti. Kotecha sosyal ağ hesabından yaptığı açıklamada "Özür dilerim lakin bana fena şeyler söyleyen adam hepimizin son derece hevesini kırdı. Korkarım özel programı yapamayacağım" dedi.

"CAN SIKICI BİR ŞART"

Kotecha "Ben ve ekibim ırkçı ve tacizkar saldırıya maruz kaldıktan daha sonra canlı yayını iptal edip misafirlerimizi evlerine yollamak zorunda kaldık. Can Sikici bir koşul. Ulusal kriz haline gelen habere resmi olarak engel yapılıyor. Evet, öfkeliyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER