İsmailağa Cemaatinde Liderlik Kavgası: Hasan Kılıç Kabul Görecek mi?

Muhaliflerin videosu dolaşımda Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’deki bugünkü köşe yazısında İsmailağa cemaatinin içinde yaşanan şeyhlik kavgasını ele aldı.Saymaz, Muhammed Keskin'in lideri olduğu, İsmailağa'nın ikinci merkezi sayılan Beykoz Çavuşbaşı'ndaki Marifet Derneği.

İsmailağa Cemaatinde Liderlik Kavgası: Hasan Kılıç Kabul Görecek mi?

Muhaliflerin videosu dolaşımda

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’deki bugünkü köşe yazısında İsmailağa cemaatinin içinde yaşanan şeyhlik kavgasını ele aldı.Saymaz, Muhammed Keskin'in lideri olduğu, İsmailağa'nın ikinci merkezi sayılan Beykoz Çavuşbaşı'ndaki Marifet Derneği’nin, Hasan Kılıç’ın şeyhliği karşısında suskun olduğunu ifade etti.Saymaz’a göre ‘Marifet'çiler’ Mahmut Efendi'ye ait 2007 yılındaki bir videoyu dolaşıma soktu. Videoda, Cübbeli Ahmet’in, hastane yatağındaki Mahmut Efendi'ye, kendisinden sonra kimin şeyh olacağını ima ederek, 'Yazıya dökelim' diyor. Mahmut Efendi'nin 'Nasip neyse o olur' dediği ve hiç kimseyi tayin etmediği savunuluyor.

Şeylik için bir aday da Mahmut Eren

İsmail Saymaz, cemaatte son yıllarda öne çıkan bir isimin de Mahmut Eren olduğunu iddia ediyor.Hayatını kaybeden Mahmut Efendinin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu'nun damadı olan Mahmut Eren, reformist yapısı ile dikkat çekiyor.İsmail Saymaz’ın köşe yazının tamamını okumak için tıklayınız…

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Yıllar Önce Sohbetlerinde Söylediği Dikkat Çeken Sözleri

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Cenazesi Yargıya Taşınacak: ‘Devrim Yasalarına Aykırı’

İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu...

İsmailağa Cemaati'nin Yeni Lideri Hasan Kılıç Kimdir? Hasan Kılıç Kaç Yaşında, Nereli?

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Hasan Kılıç so...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER