İsrail Gazze'de Medya Kuruluşlarının Olduğu Binayı Vurdu

İsrail savaş uçakları Gazze'de içinde Associated Press ve Al Jazeera ofislerinin de bulunduğu binayı vurarak yerle bir etti. İsrail Gazze'de Medya Kuruluşlarının Olduğu Binayı Vurduİsrail Gazze'de Medya Kuruluşlarının Olduğu Binayı Vurdu İsrail ordusunun Gazze'de içinde Amerika.

İsrail Gazze'de Medya Kuruluşlarının Olduğu Binayı Vurdu

İsrail savaş uçakları Gazze'de içinde Associated Press ve Al Jazeera ofislerinin de bulunduğu binayı vurarak yerle bir etti.

İsrail Gazze'de Medya Kuruluşlarının Olduğu Binayı Vurduİsrail Gazze'de Medya Kuruluşlarının Olduğu Binayı Vurdu İsrail ordusunun Gazze'de içinde Amerikan merkezli haber ajansı Associated Press (AP) ile Katar merkezli Al-Jazeera televizyon kanalının ofislerinin olduğu yüksek katlı bir binanın vurulacağı uyarısında bulunduğu bildirilmişti.Anadolu Ajansı muhabirinin aldığı bilgiye göre, İsrail'in vurma uyarısında bulunduğu binada ajansların bürolarının yanı sıra doktor muayenehaneleri, avukatlık büroları ile sivillerin oturduğu çok sayıda dairenin yer aldığı belirtildi.Aynı zamanda Gazze'deki birçok bölgeye internet hizmeti de sağlayan kulelerin bulunduğu binanın 13 katlı olduğu aktarıldı.Al-Jazeera'nın Gazze Muhabiri Vail el-Dahduh, İsrail ordusunun bina sakinlerine bir saatlik süre tanıdığını söyledi.

Anadolu Ajansı, İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırılarda 10 Mayıs'tan bu yana 39'u çocuk, 22'si kadın 139 Filistinlinin öldüğünü aktardı.

s-ca80f345d7150c4cbdf57f10a9fe3044586b9e

Ayrıca bakınız

İsrail’in Filistin Halkına Yüzyıllardır Yaşattığı Zulmü Baştan Sona Anlatıyoruz!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER