İsrail'in saldırıları da dindiremedi! Filistinli adam, cami enkazının üzerinde ezan okudu

İşgalci İsrail, Gazze Şeridi'ne aralıksız bir şekilde sürdürdüğü saldırılarda özellikle yerleşim yerlerini hedef alıyor.

İsrail'in saldırıları da dindiremedi! Filistinli adam, cami enkazının üzerinde ezan okudu

İşgalci İsrail, Gazze Şeridi'ne aralıksız bir şekilde sürdürdüğü saldırılarda özellikle yerleşim yerlerini hedef alıyor. İsrail'in saldırıları sonucu Gazze'nin kuzeyindeki Qlaibo Cami yerle bir olurken, Gazze Vakıflar ve Diyanet İşleri Bakanlığı caminin hedef alınmasını kınadı.

Ancak işgalci İsrail'in saldırısı ezanı dindiremedi. Filistinli bir adam yıkılan caminin enkazının üzerine çıkarak ezan okudu.

139 KİŞİ ÖLDÜ, 950 KİŞİ YARALANDI

İsrail uçaklarının gece geç saatlerde Gazze'nin kuzeyindeki Tel Kuleybu bölgesine düzenlediği saldırılarda da 2'si kardeş 3 Filistinli hayatını kaybetmişti. Böylelikle, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 10 Mayıs'tan bu yana 37'si çocuk, 22'si kadın 139 Filistinli öldü, 950 Filistinli yaralandı.

Son Dakika! İsrail, Gazze'de uluslararası televizyonların bulunduğu 13 katlı bir binayı vurduSon Dakika! İsrail, Gazze'de uluslararası televizyonların bulunduğu 13 katlı bir binayı vurduİsrail'in saldırıları da dindiremedi! Filistinli adam, cami enkazının üzerinde ezan okudu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER