İstanbul'da Estetik Faciası: İrlanda'dan Geldi, Ameliyatta Öldü

Diğer estetik ameliyatları olmak istememiş ancak ikna edilmiş Ölüm olayının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'taksirle öldürme' suçlamasıyla soruşturma başlattı.

İstanbul'da Estetik Faciası: İrlanda'dan Geldi, Ameliyatta Öldü
s-487e31ba71642be70d93e70ea33eb67fbd5ce3

Diğer estetik ameliyatları olmak istememiş ancak ikna edilmiş

Ölüm olayının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'taksirle öldürme' suçlamasıyla soruşturma başlattı. Polis, ameliyata katıldıkları öne sürülen doktorlar A.M.U.,(38) S.C.(55) ve anestezi doktoru D.B'nin(48) de arasında bulunduğu 14 kişinin şüpheli ve tanık olarak ifadesini aldı.İddiaya göre Kemal Güneş, saç ekiminden sonra diğer estetik ameliyatları olmak istememiş ancak tıp merkezinde ikna edilerek ameliyata sokulmuştu.

Doktor 'hastayı görmedim' dedi

Güneş'e anestezi uyguladığı öne sürülen doktor D.B. emniyetteki ifadesinde, adının ameliyat listesinde yer almasına rağmen, kendisinin ameliyata girmediğini, hastayı görmediğini, o saatlerde tıp merkezinde bile olmadığını öne sürüdü.Kemal Güneş'in vefat haberini alan ailesi İrlanda'dan İstanbul'a geldi. Güneş memleketi Tunceli'de toprağa verildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER