İstanbul'da Kadınlara Taciz ve Saldırı: Saçından Tutup Sürüklemeye Çalıştı

Esenyurt’ta hastanedeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine gitmekte olan kadınlar, bir grup erkek tarafından darp edildi. Olaya karıştığı öğrenilen 4 kişiden 2’si yakalanıp adliye sevk oldu.

İstanbul'da Kadınlara Taciz ve Saldırı: Saçından Tutup Sürüklemeye Çalıştı

Esenyurt’ta hastanedeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine gitmekte olan kadınlar, bir grup erkek tarafından darp edildi. 

Olaya karıştığı öğrenilen 4 kişiden 2’si yakalanıp adliye sevk oldu. Yakalanan Mustafa D. ile Fırat Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor

s-3cd7742737cbfb08eaac916c3ebbbd0b5c9356
İstanbul Esenyurt'ya yaşanan olayda, Nehir G. ve yanındaki iki arkadaşı hastanede tedavi gören arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra gece geç saatte evlerine doğru yürümeye başladı. Evlerinin önüne gelen genç kızlar, burada bir araç içerisinde bekleyen bir grubun sözlü tacizine maruz kaldı.Genç kızların karşılık vermesi üzerine araçta bulunanlar aşağıya inerek tartışmaya başladı. Genç kızlarla grup arasındaki tartışma kısa sürede saldırıya dönüştü. Erkeklerden bir tanesi, genç kızın önce saçını çekti, daha sonra da arka arkaya yumruk atarak yere düşürdü ve saçından tutup sürüklemeye çalıştı.

Kavgayı ayırmak isteyen anneye de saldırı

s-958585abdcdcc6a25fff95dd907c605089dbf4
Kavga sırasında bağrışma seslerini duyan Nehir G.’nin annesi Aslı A., aşağı inerek kavgayı ayırmak istedi. Gruptakiler ise anne Aslı A.’ya da yumruk atarak yere düşürdü. Sitenin güvenlik görevlisi kavgayı ayırmak için araya girmeye çalışsa da başarılı olamadı.Yaşanan olay sonrasında genç kızlar durumu polis ekiplerine bildirip hastaneye gitti. Esenyurt Polis Ekipleri olaya karışan 4 şüpheliyi tespit ederek yakalama çalışması başlattı. Şahıslardan Mustafa D. ile Fırat Ç. kısa sürede yakalanarak karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mustafa G. ile Sercan Y.’nin yakalanması için çalışmalar ise devam ediyor. Hakim karşısına çıkan Mustafa D. ile Fırat Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER