İstanbul'da Otogara İş Aramak İçin Gelen Kıza Zorla Uyuşturucu İçirip Cinsel İstismarda Bulundu

İş arama düşüncesiyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na giden 18 yaşındaki genç kız, otogarda yaşantısını sürdüren genç bir adamla karşılaştı. İş konusunda yardımcı olacağı bahanesiyle genç kızı kandırıp, kaldığı metruk boş odaya götüren genç adam, zorla uyuştur.

İstanbul'da Otogara İş Aramak İçin Gelen Kıza Zorla Uyuşturucu İçirip Cinsel İstismarda Bulundu

İş arama düşüncesiyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na giden 18 yaşındaki genç kız, otogarda yaşantısını sürdüren genç bir adamla karşılaştı. İş konusunda yardımcı olacağı bahanesiyle genç kızı kandırıp, kaldığı metruk boş odaya götüren genç adam, zorla uyuşturucu madde içirdiği genç kıza bir de cinsel istismarda bulundu. Mağdur kız, polis denetimi sırasında kurtuldu.

Otogara iş aramak için gelen 18 yaşındaki E.K.'yı iş aramasına yardımcı olma bahanesiyle kandırdı

s-03e6f977a25f59895d21865ccbf0d2a0cc29fb
Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre 18 yaşındaki E.K., 16 Kasım günü 15 Temmuz Demokrasi Otogarına gitti. Otobüslerde çalışmak için iş aramaya başlayan genç kız, otogarda yaşantısını sürdüren 30 yaşındaki Sedat S. ile karşılaştı. Küçük kıza yardımcı olabileceğini söyleyen Sedat, E.K.'yi otogarda kalmakta olduğu A2 kule 3. kattaki metruk boş bir odaya götürdü. İddiaya göre Sedat S. burada uyuşturucu madde kullandı. Ardından küçük kıza da zorla uyuşturucu madde kullandırdı.

Ertesi gün denetim yapan polisler buldu

s-1218a55854eed8b52217af17668749e541e0a3
Uyuşturucunun etkisinde olan küçük kız burada cinsel istismara maruz kaldı. Baygınlık geçiren E.K., ertesi gün kollukça otogarda yapılan denetimler sırasında yerde yarı çıplak ve üzerinde battaniye örtülü şekilde görüldü. Yine odada uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Polisleri görerek yardım isteyen genç kız, hastanede tedavi altına alınırken, kendisine uyuşturucu içirip zorla birlikte olduğunu beyan edip, Sedat S.'den şikâyetçi oldu. Genç adam, ifadesinde suçlamayı kabul etmedi.

25 yıla kadar hapsi isteniyor

s-cac9776b09d6846651ae13fe0f336b4f7dd325
Savcılık yürütülen soruşturma sonunda, adli kontrol ile serbest bırakılan genç adam hakkında iddianame düzenledi. Hazırlanan iddianamede, genç kıza uyuşturucu madde kullandırarak beden ve ruh bakımından kendisini savunmayacak durumda olduğu sırada kendisiyle zorla cinsel istismarda bulunduğu yine uyuşturucu madde etkisinde olan E.K.'nin olay yerinden ayrılma ve kendisine engel olma hürriyetine engel olarak üzerine atılı suçları işlediği anlatıldı. 25 yıla kadar hapsi istenen genç adam, ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Marmaray Görevlisinin Kaçak Binen Göçmen Çocukları Sürüklemesi Tepki Çekti - Soylu'dan 'Boğaziçi' Açıklaması: 'Vandallar Gibi Üniversitenin Kapısını Kırdılar' - Dolandırıcılar SMA Kampanyalarına El Attı: Sahte Kampanyalar Düzenleniyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER