İstanbul'dan aday olan Fatih Erbakan, Ankara'da oy kullandı!

Ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Erbakan, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, "Seçimlerin Türkiye genelinde huzur ve barış içerisinde gerçekleşmesinden büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz.

İstanbul'dan aday olan Fatih Erbakan, Ankara'da oy kullandı!


Ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Erbakan, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, "Seçimlerin Türkiye genelinde huzur ve barış içerisinde gerçekleşmesinden büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz. Bu seçimlerin benim için önemi, ilk defa bir parti genel başkanı olarak bir seçim geçiriyorum ve oy kullanmış oluyoruz. Daha önce rahmetli anne ve babamla birlikte oy kullanmak için sandık başına geliyorduk ama bu sefer parti genel başkanı olarak oyumuzu kullandık. İnşallah hayırlı olur. Önemli olan, yeni kurulacak hükümetin ve yeni belirlenecek Meclis'in verimli bir şekilde çalışması ve milletin hayrına işler yapmasıdır" dedi.

'İNŞALLAH SEÇİLMEK NASİP OLUR'

Oy kullandıktan sonra vatandaşların taleplerini dinlediğini söyleyen Erbakan, "Biz de kendilerine Yeniden Refah Partisi olarak, Milli Görüş olarak Meclis'te haklarını savunacağımızı, sorunlarını dile getireceğimizi ve bu mağduriyetlerin giderilmesi için mücadele edeceğimizi söyledik. İnşallah seçilmek nasip olur ve bu söylediklerimizi gerçekleştirmeye muvaffak oluruz" diye konuştu.

Erbakan, kabinden biraz geç çıkmasıyla ilgili soruya da, "Parti sayıları bu kadar fazla olunca oy pusulasını katlamak ve zarfa yerleştirmek zor oluyor. Bizim çocukluğumuzda ancak 7-8 parti seçime giderdi ve pusula çok daha küçük olurdu. Bu seçimde çok daha büyük bir pusula oldu ve katlamak biraz zaman aldı" diye yanıt verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı. 

Karamollaoğlu, Ankara'da oyunu kullandı!

 

Mustafa Destici oyunu İstanbul'da kullandı!

 

İmamoğlu: Milletimizin oyuna sahip çıkacağına inanıyorum!

 

Bahçeli: Milletimize hayırlı uğurlu olsun

 

Kılıçdaroğlu'ndan 'bahar'lı açıklama

 

Erdoğan: Türk demokrasisi için hayırlısı olsun

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER