İstanbul Emniyeti'nden Sarıyer'deki kazıya ilişkin açıklama

İstanbul Sarıyer'de yapılan kazı çalışmasına ilişkin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama geldi, "İkamet bahçesinde bir şahsın cesedinin gömülü olduğu yönündeki ihbar üzerine, Cumhuriyet savcısı talimatı ile yapılan kazıda herhangi bir bulguya rastlanı.

İstanbul Emniyeti'nden Sarıyer'deki kazıya ilişkin açıklama

İstanbul Sarıyer'de yapılan kazı çalışmasına ilişkin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama geldi, "İkamet bahçesinde bir şahsın cesedinin gömülü olduğu yönündeki ihbar üzerine, Cumhuriyet savcısı talimatı ile yapılan kazıda herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır. Konuyla ilgili olarak, kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır" denildi.

Yapılan kazı çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanılmadığını, konuyla ilgili kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında yasal işlem başlatılacağını bildirdi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce elde edilen bilgiler doğrultusunda, organize suç örgütü üyesi yabancı uyruklu Z.B'nin, J.A.B. adına düzenlenmiş sahte Makedonya pasaportuyla ülkeye giriş yaptığının ve kentte bulunduğunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Z.B'nin 4 Kasım'da Sarıyer ilçesinde düzenlenen operasyonda yakalandığı bilgisine yer verildi ve aramada, sahte kimlik, pasaport ve dijital materyallerin ele geçirildiği vurgulanarak: "İkamet bahçesinde bir şahsın cesedinin gömülü olduğu yönündeki ihbar üzerine, Cumhuriyet savcısı talimatı ile yapılan kazıda herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır. Konuyla ilgili olarak, kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehrimizin huzur ve esenliğini korumak amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." ifadeleri yer aldı. 

Sümela'da fresklere kazınan isimler için çalışma!

 

Granada'daki bir kazıda Müslümanlara ait yüzlerce insan kalıntısı bulundu

 

Perre'deki kazılarda 1800 yıllık insan iskeletleri bulundu

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER