İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa... Bakan Koca, Vakalardaki Düşüş Oranını Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa’da yüzde 60’a yakın düşüş olduğunu açıkladı. Twitter'dan paylaşım yapan Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde:"İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Valilerim.

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa... Bakan Koca, Vakalardaki Düşüş Oranını Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa’da yüzde 60’a yakın düşüş olduğunu açıkladı.

s-52470f46da5a082c9676918ba8ca82b586b87f
Twitter'dan paylaşım yapan Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde:"İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Valilerimiz ve il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı görüşüp salgın ile ilgili durum değerlendirmesi ve aşı hazırlıklarını ele aldık. Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında %40, Ankara ve Bursa’da %60’a yakın düşüş oldu.""Aşı lojistik planlaması ile ilgili detayları ele alarak Acil Kullanım Onayı’nı takiben tüm adımları hızlıca hayata geçirmek için hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bu dönemi güçlü bir aşılama programı için fırsata dönüştürmeliyiz. Bundan sonra en önemli gündemimiz aşı."

Ayrıca bakınız

Her Ay 1,5 Milyon Turist Geliyordu! Amsterdam Belediyesi'nden Esrar Satan Kafelerle İlgili Karar - TikTok'tan Türkiye'de Temsilcilik Açma Kararı - Erdoğan'ın 'DHKP-C Militanı' Dediği Kaftancıoğlu: 'Suç Duyurusunda Bulunacağım'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER