İzlenme Sayısı 25 Milyonu Geçti: YouTube'dan Sedat Peker Kararı

YouTube, altıncı videosunun ardından Sedat Peker'in hesabına 'onay işareti' verdi. Fotoğraf: YouTubeOrganize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in  YouTube'da yayınladığı videoların toplam izlenme sayısı 25 milyonu geçmiş durumda.

İzlenme Sayısı 25 Milyonu Geçti: YouTube'dan Sedat Peker Kararı

YouTube, altıncı videosunun ardından Sedat Peker'in hesabına 'onay işareti' verdi.

s-9bb89f03cb34cfd7c8d84ef4319fb7112cb230
Fotoğraf: YouTubeOrganize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in  YouTube'da yayınladığı videoların toplam izlenme sayısı 25 milyonu geçmiş durumda. Peker'in abone sayısı ise 400 bine çok yakın.

YouTube, 5.8 milyon izlenen altıncı videosunun ardından Peker'e 'onay işareti' verdi.

s-f0726db408cb8a855c64e3448f2697ecb325d6
İki hafta önce ilk videosunu paylaşan Peker, Türkiye'deki şüpheli ölümler, kara para ve uyuşturucu trafiğine ilişkin gündem yaratan iddialar ortaya atmıştı. Peker'in son dönemdeki iddialarının büyük bir bölümü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgiliydi. Muhalefet partileri Peker'in iddialarının araştırılması gerektiği görüşünde. Ancak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde anayasa uyarınca cumhuriyet savcıları görevdeki bir bakan hakkında soruşturma başlatamıyor.  Bu nedenle de muhalefet mecliste bir soruşturma başlatılmasını talep ediyor. Bakan Soylu ise bu süreçte Peker hakkında "hakaret ve iftira" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Peker'in 7. videosunu önümüzdeki pazar günü paylaşması bekleniyor.

Ayrıca bakınız

Sedat Peker'in Yayınladığı Son Videosuna Gelen Tuhaf Yorumlar - Anket: Sedat Peker Hakkında Ne Düşünüyorsun? - Günlük Fiyatı 11 Bin TL'den Fazla Olan Sedat Peker'in Kaldığı Lüks Villanın Detaylı Fotoğrafları - Sedat Peker'in Ailesi ve Özel Hayatıyla İlgili Bilinmeyenlere Dair Detayların Kısa Bir Özeti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER