İzmir'de 65 milyon liralık operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ile Aliağa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, yüksek faizle borçlandırdıkları kişilerin üzerindeki taşınmazları darp ve tehdit yoluyla üzerlerine geçirdikleri, maaşlarına el koydu.

İzmir'de 65 milyon liralık operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ile Aliağa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, yüksek faizle borçlandırdıkları kişilerin üzerindeki taşınmazları darp ve tehdit yoluyla üzerlerine geçirdikleri, maaşlarına el koydukları iddiasıyla bazı şüpheliler hakkında çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından özel harekat birimleri ve helikopter destekli düzenlenen operasyonda çok sayıda ev ve iş yerine baskın yapıldı.

Kent genelinde 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda yapılan aramalarda 46 senet, mağdurların isimlerinin yazılı olduğu 5 ajanda, mağdurlara ait dekont, tapu ve vekaletnameler, 3 tabanca, 24 mermi ile 51 bin 600 lira para ele geçirildi.

Zanlıların soruşturma kapsamında belirlenen mağdurlardan 65 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri, diğer mağdurların tespiti çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Beykoz'da 3 ayrı tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

 

'Totobo' şebekesine operasyon!

 

Tefeci şebekesine operasyon

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER