Kadıköy'de Bıçaklı Hamile Kadın Dehşeti: 'Cinlerim Var'

İstanbul Kadıköy'de kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile, kadın gaspçı yakalandı.

Kadıköy'de Bıçaklı Hamile Kadın Dehşeti: 'Cinlerim Var'

İstanbul Kadıköy'de kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile, kadın gaspçı yakalandı. Polisteki ifadesinde "Cinlerim var" diyen kadın, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı. Ancak saldırıya uğrayanlar olayın şokunu atamadı

s-8236d02d594f3ef94a1b83e0b957d1e7bf17bd
İstanbul Kadıköy’de 3 kadının cep telefonları bıçaklı, hamile bir kadın tarafından gasp edildi. Ortaya çıkan gaspçı profili polisiye filmlerini aratmayacak türdendi. Mini etek giyen, üzerinde sadece tişört bulunan hamile bir kadının elinde büyükçe bir örümcek ve ağ dövmesi vardı. Kolları jilet kesikleriyle dolu, başında simsiyah bir peruk takılıydı.Kurbanına yaklaşıp birkaç dilde garip şeyler söyleyen kadın, tişörtünü kaldırdığında ise karnına bantladığı dev bıçağı çekiyor ve saldırıya geçiyordu. Gaspçı kadının varlığı, fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayıldı.

"Bıçağım var seni öldüreceğim"

s-6b2871c5c231ddeee74e0e253909df90b8370b
Hürriyet gazetesinin haberine göre, sinema-televizyon bölümünde okuyan Rümeyra İrez ve Elif Öner, geçen cuma günü saat 19.30 sıralarında Yeldeğirmeni, Ali Kalfa Sokak'taki bir apartmanın önünde oturuyordu. Yanlarına hamile bir kadın yaklaştı.Hamile kadın, Elif Öner’e "Sen çok uzun zaman önce ölmüşsün, seni gömmüşler" dedikten sonra "Bıçağım var seni öldüreceğim" diyerek telefonlarını istedi ve sırıtarak tişörtünü kaldırıp 30 santimetre büyüklüğünde bir bıçak çıkardı. Arkadaşı telefonunu yere fırlatınca kadının dikkati dağıldı ve iki kadın koşarak oradan uzaklaştı.

Kıyafet ve peruk ele geçirildi

s-f4bdc2acccd4f5d49d0a29f38b04095d995387
Gizemli kadın bu kez de önceki gün Boğa Heykeli’nin yakınlarından bir kadına bıçak çekti. Yardım çığlıklarını duyan polisler kadını yakaladı.Cezayirli olduğu tespit edilen 22 yaşındaki S.N.E.K., mağdurlara da teşhis ettirildi. 8 aylık hamileydi ve her saldırıdan sonra kıyafetlerini değiştirmek için bir otel odası tutmuştu. Odasında çok sayıda kıyafet ve peruk ele geçirildi. Polisteki ifadesinde "Cinlerim var" diyen kadın savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER