Kaftancıoğlu Soylu'ya Sosyal Medya Üzerinden Cevap Verdi: 'Reisine Kafa Tutuyor'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya verdiği yanıtta, "Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor, aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim diyerek kendince el yükseltiyor" dedi. CH.

Kaftancıoğlu Soylu'ya Sosyal Medya Üzerinden Cevap Verdi: 'Reisine Kafa Tutuyor'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya verdiği yanıtta, "Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor, aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim diyerek kendince el yükseltiyor" dedi.

s-a0790738d9c960fa9d1025ca8e868b3179a90c
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu'ya yanıt verdi.Twitter hesabından açıklama yapan Kaftancıoğlu, "AKP içinde kavga büyük diyorlardı da ilgilenmiyordum" dedi.

Kaftancıoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

s-81d0c7b344bbf44b509d156adaebf8470c3df7
"Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim diyerek kendince el yükseltiyor. Durun kavga etmeyin:) Ben de türkü dinlerim ve çok severim bu arada:)"

Soylu da sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu hakkında açıklamalarda bulundu

s-a71c98150c4bfc61ea38a8abf2af22e67be704
Soylu, Kaftancıoğlu'nun, "DHKP-C ve PKK/KCK propagandası yaptığı" gerekçesiyle daha önce 1 yıl 8 ay ceza aldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Canan Kaftancıoğlu, terör örgütlerinin soytarısıdır. CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK/KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır. DHKP-C ve PKK/KCK propagandası yapmaktan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesindeki 2019/171 esas no’lu dosya kapsamında 1 yıl 8 ay ceza almıştır. MLKP’nin sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak, PKK’nın kurucularından Sakine Cansız, DHKP-C’li Ebru Timtik... Sözde liderleştirdiği teröristlerden sadece bir kaçıdır."

Soylu dün yaptığı açıklamada Kaftancıoğlu'nu hedef almıştı

Soylu'dan 'Boğaziçi' Açıklaması: 'Vandallar Gibi Üniversitenin Kapısını Kırdılar' -

Kaftancıoğlu'da sosyal medya üzerinden cevap vermişti

Kaftancıoğlu, Soylu'ya Yanıt Verdi: 'Kıskanmayın Ne Olur, Çalışın Sizin de Olur' - Kendisine İşkence Eden Eşini Öldürmüştü: Melek İpek İfadesinde Neler Anlattı? - Üniversite Öğrencisi Aleyna Evinde Ölü Bulundu - TikTok'tan Sonra Bir Platform Daha Türkiye'ye Temsilci Atadı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER