Kahramanmaraş'ta Polis Ekibine Silahlı Saldırı: 5 Yaralı

Kahramanmaraş'ta bir oteldeki ihbara giden polis ekibine silahla ateş edildi.

Kahramanmaraş'ta Polis Ekibine Silahlı Saldırı: 5 Yaralı

Kahramanmaraş'ta bir oteldeki ihbara giden polis ekibine silahla ateş edildi. İlk belirlemelere göre ikisi polis 5 kişi yaralandı. Bölgede operasyon başlatıldı.

s-99966c318aae17e106e64de29cc6975986a996
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Dulkadiroğlu ilçesindeki bir otelde meydana geldi. Otelin 3. katında bir silahlı saldırı yaşandı. Olay üzerine bölgeye giden ekiplere de saldıran şahıslar ikisi polis 5 kişiyi yaraladı. Özel Harekat polislerinin de sevk edildiği otel bölgesi abluka altına alınırken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ve saldırganlar arasında silahlı çatışma sürüyor. Öte yandan bölgeye çok sayıda polis ekibi, ambulans sevk edildi. Özel harekat polisleri de otele operasyon düzenledi.

Kent genelinde operasyon

s-ab4534ff28d3a1cd55e4852da75e71f41cdade
Antalya' da cinayet şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı bulunan ve Kahramanmaraş'ta bir otelde konakladığı belirlenen Muhammet Karataş (22) isimli kişi, kendisini teslim almaya gelen polislere ateş açtı. Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, Özel harekat polisleri, saldırının ardından kaçan şüphelinin yakalanmasına yönelik kent genelinde operasyon başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER