Kan Donduran Görüntüler! 'Seni Öldürsem de Ceza Yemem' Diyerek Kadını Dakikalarca Darp Etti

Sosyal medyada bir kullanıcı, annesi ve kendisinin 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kaldığını öne sürüp darp görüntüleri paylaştı.

Kan Donduran Görüntüler! 'Seni Öldürsem de Ceza Yemem' Diyerek Kadını Dakikalarca Darp Etti

Sosyal medyada bir kullanıcı, annesi ve kendisinin 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kaldığını öne sürüp darp görüntüleri paylaştı. Görüntülerde bir kadını tokat ve tekmelerle darp eden saldırganın "Seni öldürsem de ben ceza yemem. Haberin olsun. Alacağım ceza en fazla 3-5 ay. Her şeyi göze alıyorum" sözleri dikkat çekti.

s-1f64ccf806904b86c155c6e766e98cda844048
Adana'da yaşandığı belirtilen darp olayını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan bir kullanıcı, annesi ve kendisinin 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kaldığını yazdı.

Hayatlarından endişe ettiklerini belirten kullanıcı, darp görüntülerini 'Lütfen bize yardım edin' notuyla paylaştı

s-3c40c41d6ad206a2b62eb676b8a3f822727523

Görüntüler şiddet içeriyor

Görüntüler şiddet içeriyor Görüntüler şiddet içeriyor 607884a178edfff1438923d3.jpg
Saldırgan, kendisini görüntüleyen kişiye, "Çek, çek" diyerek kilitli kapıyı tekmeleyip, tükürerek küfürler ediyor. Görüntüyü çeken kişi, yanındaki bir başka kişiye, "Aradın mı polisi?" diyerek sesleniyor. Bu anları izleyen bir çocuğun ise görüntülere yansıyan seslerde, "Korkma, korkma" dediği duyuluyor. 

"Seni öldürsem de ceza yemem"

Görüntülerde saldırganın, tekme ve tokat darbeleriyle saldırıp, yerde sürüdüğü kadına, "Ben var ya seni öldürsem de ceza yemem. Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay haberin olsun. Her şeyi göze alıyorum ben. 5 sene de 10 sene de yatsam göze alıyorum" ifadeleri yer aldı.Saldırgan, yere düşürdüğü kadını bir süre yerde tekmeledikten sonra görüntüyü çeken kişiye, "Seni yok edeceğim. Çek, çek yaklaştır, makyaj yap. Benim sabah, öğle, akşam ekmeğimi yediniz nankörler" diyerek tükürdüğü de kaydedildi. Çavuşoğlu ile Dendias Canlı Yayında Atıştı: 'Türkiye'ye Yönelik İthamları Kabul Etmeyiz' - AKP'li Belediye, Deprem Yardımlarını 6 Ay Saklayıp Ramazan Kolisi Yapmış! - Galata Kulesi'nde İstanbul Sözleşmesi Pankartı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER