Kenan İmirzalıoğlu'ndan Pandemi Notları: 'Batı'nın Durumuna Düşmememizin Sebebi Sağlıktaki Yatırımlar'

'Kim Milyoner Olmak İster?' sunucusu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüs salgın yönetimine ilişkin "Birçok Batı ülkesinin durumuna düşmememizin en büyük sebebi, şüphesiz zamanında sağlık alanında yapılan büyük yatırımlar ve bu alandaki donanımımızın diğer ülkelere n.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Pandemi Notları: 'Batı'nın Durumuna Düşmememizin Sebebi Sağlıktaki Yatırımlar'

'Kim Milyoner Olmak İster?' sunucusu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüs salgın yönetimine ilişkin "Birçok Batı ülkesinin durumuna düşmememizin en büyük sebebi, şüphesiz zamanında sağlık alanında yapılan büyük yatırımlar ve bu alandaki donanımımızın diğer ülkelere nazaran daha iyi olması." ifadelerini kullandı. 

s-8b36d7b161183ae3552ffebd6d955d6bd75bf8
Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan ünlü sunucu gündeme ve kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmirzaloğlu'na yönetilen bazı sorulara verdiği yanıtlar şöyle:

Karantina sürecini nasıl geçirdiniz? Ülkemiz sizce bu süreçte nasıl bir sınav verdi?

s-35007e00a6dafaf3653c525ebd69c7cd1baa80
"Karantina döneminde programımıza ara vermedik. Stresli de olsa insanların ekranda yeni içerikler izleyebilmesi için önlemlerimizi artırarak çekimlerimize ve yayınlarımıza devam ettik. Öncelikle pandemi döneminde kendi canlarını hiçe sayarak çalışan sağlık çalışanlarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum, şükranlarımı sunuyorum. Birçok Batı ülkesinin durumuna düşmememizin en büyük sebebi, şüphesiz zamanında sağlık alanında yapılan büyük yatırımlar ve bu alandaki donanımımızın diğer ülkelere nazaran daha iyi olması. İnşallah bu bela ülkemizden ve dünyadan çekilecek ve hepimiz rahat bir nefes alacağız."

Türk Telekom'un reklam yüzü oldunuz. Denemediğiniz ürünlerin reklamlarında oynamama gibi bir tercihiniz var mı?

s-b9528eca8b09211e4f676363fd92310c67de82
"Samimiyet ve gerçeklik önemli. Teklif geldiğinde kriterim bu olmuştu. İnanmadığım bir markanın yüzü olmam. Teknoloji konusunu toplumsal mesele olarak görüp bu alanda yatırımlar yapmayı misyon edinmiş, ülkemize uçtan uca 180 yıldır hizmet götüren yerli ve millî bir markayla yola çıkmak heyecanlı bir yol oldu."

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Azerbaycan'a Asker Gönderme Tezkeresi Meclis'te - F1 Podyumunda Şampanya Yerine Gazoz Verilmesi: 'Malezya, BAE ve Bahreyn'de de Alkol Yok' - İBB, Netflix'i Etiketleyerek Açıkladı: Otobüs Filomuzda 24 Numaralı Bir Hat Bulunmuyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER