Kenan Sofuoğlu, 'Erdoğan’ın Ricasıyla' Vekil Olduğunu Açıkladı: 'Beceremedim'

Motosiklet yarışçısı ve AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, milletvekili olma sürecini anlatırken aslında milletvekili olmak istemediğini, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ricası üzerine milletvekilliğine aday olmayı kabul ettiğini söyledi.  Armağan Çağla.

Kenan Sofuoğlu, 'Erdoğan’ın Ricasıyla' Vekil Olduğunu Açıkladı: 'Beceremedim'

Motosiklet yarışçısı ve AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, milletvekili olma sürecini anlatırken aslında milletvekili olmak istemediğini, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ricası üzerine milletvekilliğine aday olmayı kabul ettiğini söyledi. 

s-c0bd467042b2d187b0c1d6078af59b4c0379b8
Armağan Çağlayan'ın YouTube programı Gör Beni'ye konuk olan Sofuoğlu, seçim dönemine Erdoğan'ın kendisini aradığını ve milletvekilliği için aday olmasını istediğini söyledi.

Milletvekilliğini beceremediğini söyleyen Sofuoğlu, 'Bir daha asla aday olmayacağım' dedi.

Milletvekilliğini beceremediğini söyleyen Sofuoğlu, 'Bir daha asla aday olmayacağım' dedi.Milletvekilliğini beceremediğini söyleyen Sofuoğlu, 'Bir daha asla aday olmayacağım' dedi. "Paraşütle bir dünyanın içine girmişim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" ifadelerini kullanan Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını açıkladı. Sofuoğlu, kararını eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile paylaştığında "Eğer onu üzmek istiyorsan böyle bir süreçte git söyle" cevabını aldığını belirterek "Şimdi ben bunu nasıl söyleyebilirim o saatten sonra" dedi.

'Emir erlerim' paylaşımı

Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 'Emir Erlerim' Diyerek Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medyanın Gündeminde "Emir erlerim mevzusuna da girmek isterim. İnsanlar hata yapar. Ben hayatım boyunca bir büyüğümün yanında ayak ayak üzerine atmış bir insan değilim. O gün yanlış hatırlamıyorsam bütçe çalışmaları olması lazım. O dönem sürekli meclisteyiz. Bunalmışım zaten oralarda fazla durunca bunalıyorum. Geldim odamda ayağımı uzattım. Kimse yok tek başımayım kahve içiyorum ve orada bizim benim danışmanım aynı zamanda da akrabam Semih var. Ben Semihi hiçbir zaman da bırakmadım o zaman öyle bir video izliyor.Ben resim çekip kendi kendi kendime resim çekiyorum. Semih ben de resme gireceğim öteki Levent abi ben de gireceğim dedi. Semih Emirlerim yaz dedi. Bir şaka olacağını düşündüm o anki aklınla ya insan hata yapar ya işte attım o arada bana bir telefon geldi ama bu konuyla alakalı değil. 5 dakika geçti aradan telefonu kapattığımda arayan arayana Kenan sen ne paylaşımı yaptın. Diyorlar. Hemen Instagram'a tekrar girdim girdim de ben ne yaptığımı anladım ve hemen sildim." Her Şey Düşerken Onlar Yükseldi: Mayıs Ayının Yükselen Coinleri - ‘İlişki Sırası’ Cinayetinde Sevgiliye Müebbet Hapis Talebi - Merkez Bankası Başkanı: 'Erken Gevşeme Beklentisi Ortadan Kalkmalı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER