Kendine Has Aromasıyla Lezzeti Sizi Şaşırtacak Nefis Tarif: Yer Elmalı Çorba! Yer Elmalı Çorba Nasıl Yapılır?

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak vitamin deposu bir tarifle karşınızdayız! Lezzetine şaşıracağınız yer elmalı çorbayı çok seveceksiniz! Kendine Has Aromasıyla Lezzeti Sizi Şaşırtacak Nefis Tarif: Yer Elmalı Çorba! Yer Elmalı Çorba Nasıl Yapılır?Kendine Has Aromasıyla Le.

Kendine Has Aromasıyla Lezzeti Sizi Şaşırtacak Nefis Tarif: Yer Elmalı Çorba! Yer Elmalı Çorba Nasıl Yapılır?

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak vitamin deposu bir tarifle karşınızdayız! Lezzetine şaşıracağınız yer elmalı çorbayı çok seveceksiniz! Kendine Has Aromasıyla Lezzeti Sizi Şaşırtacak Nefis Tarif: Yer Elmalı Çorba! Yer Elmalı Çorba Nasıl Yapılır?Kendine Has Aromasıyla Lezzeti Sizi Şaşırtacak Nefis Tarif: Yer Elmalı Çorba! Yer Elmalı Çorba Nasıl Yapılır?

YER ELMALI ÇORBA

Yarım kilo yer elması1 adet soğan2,5 SB sebze suyu1/2 SB krema1/4 TK vanilya özütüBir tutam tuzKarabiberHazırlanışı:Yer elmalarını ovarak yıkayıp kabuğu ile bilikte doğrayın. Soğanı ince ince doğrayın ve yer elmalarıyla birlikte az yağ eklediğiniz tencerede kavurun. Yer elmaları esmerleşince sebze suyunu dökün ve pişirmeye devam edin. İstenilen yumuşaklığa gelince el blenderından geçirin. Krema, vanilya ve baharatları döküp karıştırın.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER