Kendisine Kafa Atan Kişiye Kurşun Yağdırdı

İstanbul Okmeydanı'nda bir grubun bastıkları işyerinde kafa attıkları genç silahına davrandı.

Kendisine Kafa Atan Kişiye Kurşun Yağdırdı

İstanbul Okmeydanı'nda bir grubun bastıkları işyerinde kafa attıkları genç silahına davrandı. Gruba tabancayla kurşun yağdıran genç ise Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

s-b055014582a509682edabfe1d9e6f3825d1053
Beyoğlu Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi’nde önceki hafta cumartesi günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kadir K. ve beraberindeki 2 kişi sokak üzerindeki araç kiralama firmasına geldi.İşyerinin önünde Ahmet D. ve Mahmut D. ile tartışan gruptaki bir kişi, Ahmet D'ye kafa attı. Kavganın büyümesi üzerine silahlarına davranan Ahmet D. ve Mahmut D. Kadir K. ve beraberindeki 2 kişiye kurşun yağdırdı. Saldırıdan yara almadan kurtulan grup kaçarak kayıplara karıştı.Olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ahmet D. ve Mahmut D'yi yakalayarak gözaltına aldı. Tabancaların da ele geçirilmesinin ardından emniyette işlemleri yapılan Ahmet D. ve Mahmut D. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Serbest kaldıktan sonra vurdu

Serbest kaldıktan sonra vurduSerbest kaldıktan sonra vurdu Serbest bırakılan Ahmet D. ertesi gün, gece saatlerinde tekrardan işyerini basan Kadir K.'ya kurşun yağdırarak 7 yerinden yaraladı. Polis tarafından yeniden gözaltına alınan Ahmet D., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hürriyet Yazarı Selvi Son Anket Sonuçlarını Paylaştı: 'Önemli Bir Tabloyla Karşı Karşıyayız' - Dilipak: 'Kovid Bu Gidişle Esnafın Ardından AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı Vuracak' - Piyasa Uzmanından Altın Yorumu: Bu Yaz 600 Lira Seviyeleri Görülebilir
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER