Kılıçdaroğlu: 'Beni Hapse Attıracakmış, Hodri Meydan!'

Hakkında hazırlanan fezleke Meclis'e gönderilen Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin hapse atılmak istendiğini belirterek “Hodri meydan” dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezleke, geçtiğimiz günlerde Meclis’e gönderilmişti.

Kılıçdaroğlu: 'Beni Hapse Attıracakmış, Hodri Meydan!'

Hakkında hazırlanan fezleke Meclis'e gönderilen Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin hapse atılmak istendiğini belirterek “Hodri meydan” dedi.

s-3440d21ecb38ac66759b7d089d3c68edfbef81
CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezleke, geçtiğimiz günlerde Meclis’e gönderilmişti. Dokunulmazlığı kaldırılması talep edilen CHP liderine ‘cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlamasıyla 4 yıla kadar hapis istendiği ortaya çıkmıştı.Twitter hesabından konuyla ilgili bir video paylaşan CHP lideri, paylaşımına "Beni hapse attıracakmış, bir an tereddüt edersem namerdim! Türkiye'nin hafızasında bir gün solacaksın Erdoğan ve bunun için ödenecek ne bedel varsa başım üstüne. Hodri meydan!" notunu düştü. Videosunda gençlere ve Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Hapse atmak istiyorlar beni, bilmenizi istiyorlar bunu çünkü korkmanızı istiyorlar. Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle artık bu ülkede yaşanmaz derse varsa bir hakkım helal etmem bilesiniz. Bu ülkede yaşanır, bu ülkede çok güzel yaşanacak gençler. Sana gelince Erdoğan, sana iki çift lafım var. Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avanelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım. Şimdi durma, hemen kaldıralım dokunulmazlığımı, birlikte yapalım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hadi oradan!" dedi. Kılıçdaroğlu Dahil 20 Milletvekilinin Dokunulmazlık Dosyaları Meclis'e Sunuldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER